Kl. 1850

Humor på sjøen

Alex er humorist, som morer seg på sjøen! Men har greie på sjøvettregler også. Se Alex og andre humorister i dagens Premiere

Kl. 1925

Verden sett ovenfra episode 5

«Spion Kop» til «Cederberg», Sør-Afrika. Krysser de blodigste slagmarkene; som «Blood River». Til  «Kruger Nasjonalpark». Til Pretoria og Johannesburg, så Kimberley med diamantgruvene. Ned langs vestkysten.

Kl. 1950

Top Dive Sites episode 3

«Hierro», en av Kanariøyene; nærmere Afrika enn Europa. Fullt av spesielle arter. På den spesielle, vulkanske grunnen føler dykkeren seg på månen. Sikten i havet er utrolig. UNESCO-beskyttelse for bevaring.

Program 21 februar 2015

Kl. 2017

Kl. 2040

Kl. 2130

Kl. 2155

Kl. 2200

Kite Master 2014

Disipliner, profiler og action. Og fra avslutningskonkurransen «Kite surf pro world tour» 2013 fra Maui, Hawaii.

Volvo Ocean Race 2014 - 2015, uke19

Ankomst Sanya, Kina etter en uke med dårlig vind og vanskelig navigering i smale streder. En ny etappevinner; den tredje av 3. Bare tre minutter mellom nr. 3 og 5! Mye reparasjoner før avmarsj Auckland.

Mest lest Aktuell Viten

Mangel på ferskvann

 

President John F Kennedy innviet den første avsaltingsfabrikken i USA; i Freeport,

Texas i 1961. Han sa at havet var verdens største og billigste naturresurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer..........

Inside sailing episode 6

Fra ungdomsmesterskap i Singapore og Puerto Vallarta, Mexico. Og fra Muscat, Oman, med 11 Extreme 40 katamaraner. Og fra Trofeo Princesa Sofia på Palma, Mallorca med stor deltakelse som alltid.

Galapagos realm of Giant Sharks

 Ved «Darwin Island»: Enorme, gravide hunn-hvalhaier passerer. Hva brakte dem hit? Og hvor skal de? Området syder av liv i sjøen.  Haien er en sann global reisende; Fra Costa Rica til Peru. Med satellittsporing! 

Across The Paific 5

«Cook Islands», nord øst for Tonga; øst for Fiji. Assosiert med NZ. 15 små øyer. Vi besøker øya «Atiu», et bortgjemte smykke. Rikt fugleliv. Vi går inn i fantastiske huler. En fugleart bruker sonar for å navigere. 

Gone Fishin episode 2

«Bay of islands» på NZ tar pusten av deg med sin skjønnhet. Mannskapet er på jakt etter «snapper». De fanger agn i «Doves Bay». En guttunge dykker etter hummer; og får sin første. «Craig» haler inn en storfisk.

UKENS ANBEFALING

Kl. 1825

Fra VIDEO BIBLIOTEKET

Volvo Ocean Race UKE 19

Ankomst Sanya, Kina etter en uke med dårlig vind og vanskelig navigering i smale streder. En ny etappevinner; den tredje av 3. Bare tre minutter mellom nr. 3 og 5! Mye reparasjoner før avmarsj Auckland.

Kl. 1800

Hawaii

Se vårt program «True Hawaii» fra programbiblioteket, eller følg når vi setter det opp i vår «Live sending».

Et paradis for ferie, fest, bading,

surfing, dykking og liv i havet; den

50.ende stat I USAfra år 1959,

skjønt 3700 kilometer fra

Sør-California, en fire timers flytur.

Langt der ute i Stillehavet er det uberørt natur og

krystallklart vann; rikt fiske, hval, delfin,

skilpadde, mylder av arter.

LES MER......

TOPP FISKE, episode 8

Montebello Islands

Øygruppe på 174 øyer over 22 kv.km. 200 km. fra kysten av Exmouth. Vannet er krystallklart; med fantastisk utsyn til korallrevene og livet der. Her driver vi bunnfiske og ser etter blekksprut i det grunne vannet.

Kl. 2230

Bade Mote episode 4

Den årlige «Cila Lingerie Awards» viser det beste av det beste i fasjonabelt undertøy. Vågalt, men med klasse. Og vi viser flere badedrakter fra showet i Miami.

Kl. 2330

Scenic Journeys episode 1, 2, og 3

Wales og Sør- England. «River Severn» er den lengste elven i UK; 354 km. («River Thames» 346 km.). Vi ser også andre vannveier i området. Avslappende naturskjønnhet, og en reise de færreste får oppleve.