Kl. 1850

Humor på sjøen

Alex er humorist, som morer seg på sjøen! Men har greie på sjøvettregler også. Se Alex og andre humorister i dagens Premiere

Kl. 1925

Verden sett ovenfra episode 2

Hudson- elven til New York. Starter ved en vakker herregård med utsikt over elven. Passerer West Point Military Academy, en berømt golfbane og fengslet «Sing Sing». Flere herregårder. Så til byen som aldri sover.

Kl. 1950

Top Dive Sites episode 1

Egypt, Sødre Rødehavet, «verdens akvarium». «Millioner» av farger og arter i havet. Høy fordampning og lite regn, samt fravær av vanntilstrømning fra elver gir verdens største klarhet i vannet.

Kl. 2017

Inside sailing episode 5

Fra ungdomsmesterskap i Singapore og Puerto Vallarta, Mexico. Og fra Muscat, Oman, med 11 Extreme 40 katamaraner. Og fra Trofeo Princesa Sofia på Palma, Mallorca med stor deltakelse som alltid.

Kl. 2040

True Hawai

 Mer enn bading, sand, surfing og «mais tais». Rå skjønnhet, ny innsikt. Bortenfor turismen. Historie. Unik, eksotisk kultur og tradisjon. Flyvning over fjerne fossefall, vulkaner og regnskog. Liv på plantasjene. 

Kl. 2130

Across The Paific 3

Tonga ligger sør for Samoa og øst for Fiji. 172 små øyer og mange atoller. Høyeste fjell 1000 m. Gj.sn. temp. 25 C. Tropisk regnskog. Vi møter en vakker prinsesse, svømmer med en liten hval, og ser skilpadder.

Kl. 2155

Kite Master 2014

«Tour Asia» med «freestyle», «course racing» og «trim top racing». Fra Phuket, Thailand og Bintan, Indonesia. Også fra det søramerikanske mesterskapet i Colombia.

Kl. 2200

Gone Fishin episode 16

Fra «Hauraki»-gulfen, Auckland, NZ. «Snapper» finnes ikke i Norge, men er populær i verden. Den er en utsøkt vare i de beste delikatesseforretninger. Nå har den kommet til gulfen. Og vi viser tips for agn.

Kl. 2230

Bade Mote episode 3

Menn fra Buchkler er iført krigerske masker, litt overnaturlig. Men straks over til Miami badeuke med det mest sexy og avslørende badetøy fra Cia. Fra Times Square undertøyskolleksjon fra Calvin Klein og Diesel.

Kl. 2330

Scenic Journeys episode 1, 2, og 3

Wales og Sør- England. «River Severn» er den lengste elven i UK; 354 km. («River Thames» 346 km.). Vi ser også andre vannveier i området. Avslappende naturskjønnhet, og en reise de færreste får oppleve.

Program 8 februar 2015

Volvo Ocean Race 2014 - 2015, uke17

Ved Sri Lanka øker vinden. Så svak. Man alle forhold må mestres. Alle båter har kamera og reporter; vi sjekker! Travelt trafikkområde når båtene nærmer seg Sanya, Kina. Viktigste mål for kinesiske Dog Feng!

Mest lest Aktuell Viten

Mangel på ferskvann

 

President John F Kennedy innviet den første avsaltingsfabrikken i USA; i Freeport,

Texas i 1961. Han sa at havet var verdens største og billigste naturresurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer..........

UKENS ANBEFALING

Kl. 1825

Ved Sri Lanka øker vinden. Så svak. Man alle forhold må mestres. Alle båter har kamera og reporter; vi sjekker! Travelt trafikkområde når båtene nærmer seg Sanya, Kina. Viktigste mål for kinesiske Dog Feng!

Kl. 1800

TOPP FISKE, episode 7

Fremdeles i Buccaneer 

Øyene er steget opp av havet for lenge siden som følge av stigende havstand. Intens hete og krokodiller ferdes i fiskefarvannet. Vi fisker «Black jewfish», som kan bli 1,5m. lange og 45 kg.tunge.

KL.13:00

Singapore live Extreme sailing 40s.

TVMaritimeHD sender satellittoverføringen fra Singapore direkte lørdag og søndag.

9 ekstrembåter er på plass for trening allerede i Marina Bay for sesongens første konkurranse i denne klassen. Vindforholdene kan være meget utfordrende.

Skyskraperne og den berømte operaen utgjør en del av rammen.

«The Wave», Muscat(Oman) er vår favoritt, mens vi holder «Gazprom», Russland som outsider.