Kl. 1850

Humor på sjøen

Alex er humorist, som morer seg på sjøen! Men har greie på sjøvettregler også. Se Alex og andre humorister i dagens Premiere

Kl. 1925

Verden sett ovenfra episode 5

«Spion Kop» til «Cederberg», Sør-Afrika. Krysser de blodigste slagmarkene; som «Blood River». Til  «Kruger Nasjonalpark». Til Pretoria og Johannesburg, så Kimberley med diamantgruvene. Ned langs vestkysten.

Kl. 1950

Top Dive Sites episode 9

«Andamansjøen» i det indiske hav, vest Thailand, som har mange øyer og «islets»; «Phuket» er den mest fortryllende. Et av de mest spennende områder i verden for liv i havet. Masse ungfisk.

Program 10 mars 2015

Kl. 2017

Kl. 2040

Kl. 2130

Kl. 2155

Kl. 2200

Kite Master 2014 episode 2

«Tour Asia» med «freestyle», «course racing» og «trim top racing». Fra Phuket, Thailand og Bintan, Indonesia. Også fra det søramerikanske mesterskapet i Colombia.

Mest lest Aktuell Viten

Mangel på ferskvann

 

President John F Kennedy innviet den første avsaltingsfabrikken i USA; i Freeport,

Texas i 1961. Han sa at havet var verdens største og billigste naturresurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer..........

Inside sailing episode 4

Filippinene siste for å avgjøre Kite Tour Asia. Også fra sør-amerikanske mesterskap i Colombia. Og fra Doha, Qatar: Gulf Regatta. Så til Miami med M32 Cup og noen de beste skandinavene. Så Malaysia stor-regatta.

Gone Fishin episode 21

«Hauraki»-gulfen, Nord NZ. Vi fisker med «softbait, og snakker om «The Softbait World Championship». Vi fisker og sløyer «Snapper».

UKENS ANBEFALING

Kl. 1825

Vanskelig hygiene, små flater og trøtte mennesker gir virus! Men jobben må gjøres! Mye reparasjoner i sjø. En tid med 21 knop fart avløses av svakere vind. Ekvator krysses. 1.500 km. til Auckland..

Se live kl 18:00

Polar explorer

 Roald Amundsen var først (også) i Nordvestpassasjen, Canada. I oktober 2010 var vi på isbryteren «The Amundsen» i området med de fremste vitenskapsmenn. Vi sammenligner med endringene i Antarktis 

Across The Paific 11

«Vanuatu» er et land1750 km. øst for Australia, syd for Salomonøyene, vest for Fiji. Kan 1400 innbyggere på en rekke mindre øyer fungere som et land? Vi svømmer blant livsfarlige sjøslanger. 

​ Se live kl 18:00

TOPP FISKE, episode 6

Øygruppe I Kimberley-regionen nær byen Derby, 800 øyer på 50 kv.km. Tidevannet kan stige 12 meter; mest i Australia. Her er vi ute på litt av et eventyr! Uberørt natur. Skjærene er 2 miiliarder år gamle.

Cooktown, Australia, et tropisk eventyr.

I serien «spennende

reisemål utenfor allfarvei».

Om du aldri kommer dit:

opplev allikevel i vårt

reiseprogram. Se video fra vår kategori «reiser», serien «River to reef», episode 1.

 

LES MER......

Volvo Ocean Race 2014 - 2015, uke22

Vanskelig hygiene, små flater og trøtte mennesker gir virus! Men jobben må gjøres! Mye reparasjoner i sjø. En tid med 21 knop fart avløses av svakere vind. Ekvator krysses. 1.500 km. til Auckland.

Kl. 2230

Bade Mote episode 10

Brasilianske Cia Maritima med marokkansk inspirert bikini i vakre farger. Så setter burlesque dans i et martiniglass stemningen på catwalken for A.Z.Araujo. Så søt, sterkkrydret, kubansk inspirert mote fra Nicolita.

Kl. 2330

Scenic Journeys episode 1, 2, og 3

Wales og Sør- England. «River Severn» er den lengste elven i UK; 354 km. («River Thames» 346 km.). Vi ser også andre vannveier i området. Avslappende naturskjønnhet, og en reise de færreste får oppleve.