Kl. 1850

Humor på sjøen

Alex er humorist, som morer seg på sjøen! Men har greie på sjøvettregler også. Se Alex og andre humorister i dagens Premiere

Kl. 1925

Verden sett ovenfra episode 3

Rødby havn på Lolland, Danmarks perleøy, til Kronborg Slott. Passerer øya Falster med sine strender og broer, Møn med sine hvite klipper, øya Zealand, Roskilde, København, nordover forbi kongelige palasser.

Kl. 1950

Top Dive Sites episode 7

«Utila»; en øy blant «Bahia»-øyene på Honduras i det Karibiske hav. Beste sted i verden å lære dykking. Vannet er varmt og sikten utrolig. Her er undervannsvegger fulle av farger og liv.

Program 8 mars 2015

Kl. 2017

Kl. 2040

Kl. 2130

Kl. 2155

Kl. 2200

Kite Master 2014 episode 6

Vi følger «The Professional Kite Riders Assosiation Tour»: Fuerteventura, Tarifa, Brasil, Tyskland. Touren er den mest prestisjefylte konkurransen i kiting. Den krever mestring under mange forhold.

Volvo Ocean Race 2014 - 2015, uke21

Tøffe forhold i urolig sjø 10 til 12 meter forbi Filippinene. Sjøsyke. Varmt, fuktig. Vanskelige reparasjoner må gjøres om bord. Fart opp til 20 knop. Ledelsen skifter. Over halvparten av etappen gjenstår.

Mest lest Aktuell Viten

Mangel på ferskvann

 

President John F Kennedy innviet den første avsaltingsfabrikken i USA; i Freeport,

Texas i 1961. Han sa at havet var verdens største og billigste naturresurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer..........

Inside sailing episode 3

20th Singapore Straits regatta. Så ekstrem seiling der alt kan hende. Til Doha med Qatar Optimist Cup. På Filippinene lengste kite race i historien; 50 til 100 km. per dag. Også fra Mexico med storbåter.

Gone Fishin episode 19

«Bay of islands», NZ. Tar pusten fra deg i sin skjønnhet. Det første en besøkende fisker og en naturelsker må se på NZ. Sesongstart for «Kingfish» og «Big Snapper». «Softbait» og levende agn i bruk.

UKENS ANBEFALING

Kl. 1825

Tøffe forhold i urolig sjø 10 til 12 meter forbi Filippinene. Sjøsyke. Varmt, fuktig. Vanskelige reparasjoner må gjøres om bord. Fart opp til 20 knop. Ledelsen skifter. Over halvparten av etappen gjenstår. Se live kl 18:00

Pearl Diver

 Før oljeindustrien var perledykking den største industrien i Bahrain. Kombinasjon av saltvann og friskt vann ga perfekt liv til østers; de fineste perlesmykker. 30000 arbeidere på 2000 båter på det meste. Hva skjedde? 

Across The Paific 9

Hawai, kremområdet for surfing og kiting.  Rik polynesisk kultur. Vi besøker ranchen der mange Hollywood-filmer er gjort, blant annet «Jurassic Park». Og får opplæring i surfing av en legende på området.

Kl. 1800

TOPP FISKE, episode 4

Kalbarri, Australia, 600 km. nord for Perth ved munningen av berømte «Murchison river». Rikt fiske, men store bølger er ikke sjeldne. Ved flo sjø stiger vannstanden seks meter, og kan være farlig. 1400 innbyggere øker til 8000 i sesongen.

Cooktown, Australia, et tropisk eventyr.

I serien «spennende

reisemål utenfor allfarvei».

Om du aldri kommer dit:

opplev allikevel i vårt

reiseprogram. Se video fra vår kategori «reiser», serien «River to reef», episode 1.

 

LES MER......

Kl. 2230

Bade Mote episode 8

«Bay of islands», NZ. Tar pusten fra deg i sin skjønnhet. Det første en besøkende fisker og en naturelsker må se på NZ. Sesongstart for «Kingfish» og «Big Snapper». «Softbait» og levende agn i bruk.

Kl. 2330

Scenic Journeys episode 1, 2, og 3

Wales og Sør- England. «River Severn» er den lengste elven i UK; 354 km. («River Thames» 346 km.). Vi ser også andre vannveier i området. Avslappende naturskjønnhet, og en reise de færreste får oppleve.