Kl. 1850

Humor på sjøen

Alex er humorist, som morer seg på sjøen! Men har greie på sjøvettregler også. Se Alex og andre humorister i dagens Premiere

Kl. 1925

Verden sett ovenfra episode 4

Hvalhavnen i New Bedford til den gamle havnen i Provincetown. Krysser «Buzzards Bay» til vakre og berømte «Marthas Vineyard». Til øya Nantucket, over sundet til «Cape Cod» og «Hyannis Port», Kennedys hjem.

Kl. 1950

Top Dive Sites episode 8

«Cabo Palos», sørøst i Spania, «cabo»=»Cape»=Kapp. Her finnes en herligfiskerlandsby. Vakker lagune, naturreservat. Grunt vann. Mange skipsvrak pga. utsatt område for pirater. Rikt fiskeliv. Fin dykking.

Program 9 mars 2015

Kl. 2017

Kl. 2040

Kl. 2130

Kl. 2155

Kl. 2200

Kite Master 2014 episode 1

Introduksjon til kiting, viser profiler og disipliner. Inspirasjon til å prøve! Proff- og amatørkonkurranser, VM og verdensranking. 2 millioner kitere i verden. Olympisk i Tokyo 2020?

Mest lest Aktuell Viten

Mangel på ferskvann

 

President John F Kennedy innviet den første avsaltingsfabrikken i USA; i Freeport,

Texas i 1961. Han sa at havet var verdens største og billigste naturresurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer..........

Inside sailing episode 3

20th Singapore Straits regatta. Så ekstrem seiling der alt kan hende. Til Doha med Qatar Optimist Cup. På Filippinene lengste kite race i historien; 50 til 100 km. per dag. Også fra Mexico med storbåter.

Gone Fishin episode 20

Helt ute på tuppen av «Coromandel»- halvøya, NZ, som er en labyrint av vannveier og øyer. To familier gjør det beste ut av det fantastiske fisket. Den som liker sjømat, finner ikke noe bedre sted.

UKENS ANBEFALING

Kl. 1825

Vanskelig hygiene, små flater og trøtte mennesker gir virus! Men jobben må gjøres! Mye reparasjoner i sjø. En tid med 21 knop fart avløses av svakere vind. Ekvator krysses. 1.500 km. til Auckland..

Se live kl 18:00

Hawaii

 Mer enn bading, sand, surfing og «mais tais». Rå skjønnhet, ny innsikt. Bortenfor turismen. Historie. Unik, eksotisk kultur og tradisjon. Flyvning over fjerne fossefall, vulkaner og regnskog. Liv på plantasjene. 

Across The Paific 10

Niue, en øystat assosiert med NZ, øst for Tonga, syd for Samoa. Vi kommer nærmere hai enn vi liker i en av verdens største laguner. Vi opplever undervannsdans. En vinplantasje er skapt på en av atollene.

​ Se live kl 18:00

TOPP FISKE, episode 5

Ved Perth. Her er det lett å komme til fiskefeltene. Samson fisk (90 til 150 cm.) samler seg i mengder her november til januar. Fangsten er ofte fra meget dypt vann, og vi er forberedt på hardt arbeid. Og får det!

Cooktown, Australia, et tropisk eventyr.

I serien «spennende

reisemål utenfor allfarvei».

Om du aldri kommer dit:

opplev allikevel i vårt

reiseprogram. Se video fra vår kategori «reiser», serien «River to reef», episode 1.

 

LES MER......

Volvo Ocean Race 2014 - 2015, uke22

Vanskelig hygiene, små flater og trøtte mennesker gir virus! Men jobben må gjøres! Mye reparasjoner i sjø. En tid med 21 knop fart avløses av svakere vind. Ekvator krysses. 1.500 km. til Auckland.

Kl. 2230

Bade Mote episode 9

Agent Provocateur lyder navnet med skandaløst undertøy. Shay Todd har sexy monokinos, bikinier og strandtøy. True Religion viser «wild west» tema med knappede badedrakter og meget korte shorts.

Kl. 2330

Scenic Journeys episode 1, 2, og 3

Wales og Sør- England. «River Severn» er den lengste elven i UK; 354 km. («River Thames» 346 km.). Vi ser også andre vannveier i området. Avslappende naturskjønnhet, og en reise de færreste får oppleve.