River to reef episode 1

4000 km. nord fra Melbourne; til «Cooktown»; et tropisk eventyr. En travel fiskehavn, full av historie. Vi får råd om de farlige krokodillene. Vi går ut i vakkert, men vanskelig farvann; med formål å fiske et måltid.

River to reef episode 2

Fremdeles i «Cooktown»; mye å se. «Theo» jakter krabber i krokodillefarvann. «Robby» takler noen giftige slanger. I tillegg til krabber fisker «Theo» «barramundi». «Robby» diskuterer med den lokale «slangesjarmør».

River to reef episode 3

«Port Douglas», med «4 mile beach»! Her ble fotogafen «Steve Irwin» drept av piggrokk i 2006. Meget høy luftfuktighet. Vi treffer saltvanns krokos. Vi jakter «Giant Travelly», som kan bli 170 cm. Og 80 kg.

River to reef episode 4

«Daintree National Park», enormt tropisk skogområde nord for «Daintree river» helt frem til havet; verdensarv. Fantastisk skjønnhet. Igjen jakter vi «Giant Trevally»; i krystallklart farvann.

River to reef episode 6

Vi prøver å få med oss NZ statsminister John Key på fisketur etter storfisk. Vi får en underholdende opplevelse når statsministeren til slutt prøver å hale inn sin største fisk noensinne. Fin avkobling fra politikken!