TOPP FISKE, episode 1

Fra «Onslow» n/v i landet tar vi båt 22 km. til en øygruppa på 10, som strekker seg ca. 30 km. Her er korallrev av høyeste kvalitet; ingen selvfølge. I nesten ukjent og uberørt farvann er det stor variasjon av fiskearter.

 

TOPP FISKE, episode 2

Airlie Island, Australia

Fremdeles på Mackerel Islands. Her kan man på Airlie Island fiske rundt hele øya; også fra land. Dykkerparadis, som ellers i øygruppen. Mange fiskearter, delfiner, hai og skilpadder

TOPP FISKE, episode 3

Tropeøyene «Langkawi» og «Sarawak»

Uten lokalkunnskaper kan det være vanskelig å finne gode fiskeplasser. Vi er overrasket over den store dybden i Sør-Kina havet, så tett på land. For øvrig bare en kort dagsreise over til Borneos regnskoger.

TOPP FISKE, episode 4

Kalbarri, Australia

600 km. nord for Perth ved munningen av berømte «Murchison river». Rikt fiske, men store bølger er ikke sjeldne. Ved flo sjø stiger vannstanden seks meter, og kan være farlig. 1400 innbyggere øker til 8000 i sesongen.

TOPP FISKE, episode 5

Ved Perth. Her er det lett å komme til fiskefeltene. Samson fisk (90 til 150 cm.) samler seg i mengder her november til januar. Fangsten er ofte fra meget dypt vann, og vi er forberedt på hardt arbeid. Og får det!

TOPP FISKE, episode 6

Øygruppe I Kimberley-regionen nær byen Derby, 800 øyer på 50 kv.km. Tidevannet kan stige 12 meter; mest i Australia. Her er vi ute på litt av et eventyr! Uberørt natur. Skjærene er 2 miiliarder år gamle.

TOPP FISKE, episode 7

Fremdeles i Buccaneer 

Øyene er steget opp av havet for lenge siden som følge av stigende havstand. Intens hete og krokodiller ferdes i fiskefarvannet. Vi fisker «Black jewfish», som kan bli 1,5m. lange og 45 kg.tunge.

TOPP FISKE, episode 8

Montebello Islands

Øygruppe på 174 øyer over 22 kv.km. 200 km. fra kysten av Exmouth. Vannet er krystallklart; med fantastisk utsyn til korallrevene og livet der. Her driver vi bunnfiske og ser etter blekksprut i det grunne vannet.