Gone fishin episode 1

Ved Coromandel-halvøya på NZ er det en labyrint av vannveier og øyer. Her er det utsøkt fiske og veldig egnet for rike dykkeropplevelser. Vi ser på fiskemesterskap blant verdensenerne i «soft bait»-fiske.  

Gone fishin episode 3

Ved «Lake Okatina», NZ. Det siste i flueteknikk. Regnbueørreten kan bli opptil 5 KG. Vi filleterer ørreten, og ser på en enkel metode for å røke den. Naturen er vakker.

Gone fishin episode 4

Vi prøver å få med oss NZ statsminister John Key på fisketur etter storfisk. Vi får en underholdende opplevelse når statsministeren til slutt prøver å hale inn sin største fisk noensinne. Fin avkobling fra politikken!

Gone fishin episode 14

Fremdeles i Australia fanger vi barramundi, og ser krokodiller overalt. Vi får en liten historieleksjon. Den inkluderer opplevelsen av spektakulær aboriginal kunst.

Gone fishin episode 15

På innsjøen «Kinlock», nordre NZ, foregår «The Great Lakes Fishing Competition». Vi ser også noen interessante bilder fra «Taupo» i 1960-årene. Og «Des» lager sprøstekt and i pannekake.

Gone fishin episode 16

Fra «Hauraki»-gulfen, Auckland, NZ. «Snapper» finnes ikke i Norge, men er populær i verden. Den er en utsøkt vare i de beste delikatesseforretninger. Nå har den kommet til gulfen. Og vi viser tips for agn.

Gone fishin episode 17

Samoa er målet. De store fiskene vi leter etter med fiskekrok er tunfisk, «giant trevally» på opp mot 1,7 meter og 80 kg, samt «Marlin»på opp mot 5m og 700 kg. En ekstrem oppgave for mannskapet.

Gone fishin episode 18

Vi er ved Samoa, som i forrige episode; med fiskekrok etter de store fiskene som tunfisk og Marlin. Flotte undervannsbilder og ypperlig dykking gir «finishing touch» på en herlig ferie.

Gone fishin episode 19

«Bay of islands», NZ. Tar pusten fra deg i sin skjønnhet. Det første en besøkende fisker og en naturelsker må se på NZ. Sesongstart for «Kingfish» og «Big Snapper». «Softbait» og levende agn i bruk.

Gone fishin episode 20

Helt ute på tuppen av «Coromandel»- halvøya, NZ, som er en labyrint av vannveier og øyer. To familier gjør det beste ut av det fantastiske fisket. Den som liker sjømat, finner ikke noe bedre sted.

Gone fishin episode 21

«Hauraki»-gulfen, Nord NZ. Vi fisker med «softbait, og snakker om «The Softbait World Championship». Vi fisker og sløyer «Snapper».

Gone fishin episode 24

«Norfolk»-øya. Vi søker historien, fantastisk mat, 20 kg «»Snapper» og stor «Kingfish». Et subtropisk klima, aldri mindre enn 10 grader C; aldri mer enn 26 grader C. 1400 km øst for Australia. Her finnes mye storfisk.

Gone fishin episode 25

Vi fortsetter på Norfolk. Opprinnelig bosatt med Polynesere. En del av «commonwealth» Australia, men sterkt selvstyre. 35 kvadratkilometer. 2300 innbyggere. Vi fortsetter jakten på storfisk.